SEW Academy

Droom jij er ook van om je eigen kleding te maken? Of zou je wel eens willen weten hoe een naaimachine werkt? Bij Stip & Stof geven we naailes die perfect aansluit op jouw wensen.

In de SEW Academy kun je kiezen uit verschillende lesmodules of uit vrije naailes. Leer verschillende technieken, maak kleding voor jezelf of voor iemand anders of ga aan de slag met kussenhoezen en tassen.

Wanneer?

De groepslessen worden gegeven op:
Maandagmiddag van 13u tot 15u
Woensdagmiddag van 13u tot 15u
Woensdagavond van 19u30 tot 21u30
Donderdagochtend van 9u tot 11u
Vrijdagochtend van 9u tot 11u

Ik wil graag les op een ander tijdstip

Geen probleem! Hiervoor hebben wij twee opties: 
– Privéles, je betaalt hiervoor €5 extra per les. 
– Ben je met minimaal 2 personen? Dan betaal je hetzelfde tarief als tijdens de groepslessen.

Ik heb geen naaimachine.

Je hoeft niet speciaal een naaimachine aan te schaffen. In ons atelier staan verschillende machines waar je gebruik van kunt maken. Je betaalt hiervoor €2,50 per les.

Ik heb nog helemaal nooit met de naaimachine gewerkt.

Veel mensen vinden het eng om voor het eerst met een naaimachine te werken. Wees gerust, wij helpen je graag op weg. Doordat de groepen van de SEW Academy uit max. 4 personen bestaan, is er voldoende tijd om je persoonlijk te begeleiden.

Wat moet ik allemaal meenemen?

Je naaimachine (tenzij je er één van ons gebruikt) en materiaal voor je naaiproject. Het is ook mogelijk om stoffen en fournituren bij ons aan te schaffen.

Ben je nog op zoek naar een mooi kledingstuk om te maken? In het atelier zijn voldoende naaitijdschriften (La Maison Victor, Burda, Knip,…) aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.