Wil je ruilen voor een andere kleur of maat? Geen probleem. Over ruilen of retourneren doe ik niet moeilijk. Je kunt bij ons je producten binnen 30 dagen ruilen of retourneren. Let op! Dit geldt niet voor stoffen die op maat worden geknipt. 

Ruilen

Wil je je het product ruilen? Stuur je product dan binnen 30 dagen naar ons terug. Stuur een mailtje naar renske@stipenstof.nl o.v.v. je bestelnummer. Ik reageer zo snel mogelijk en houdt het vervangende product voor je gereserveerd. Het verzenden van het artikel komt voor eigen rekening.  

Liever retourneren?

Stuur je het product toch liever retour? Ook dat kan binnen 30 dagen. Je hoeft dit niet aan te geven via de mail, maar kunt eenvoudig gebruik maken van het retourformulier. Geef op het formulier aan wat de reden van retourneren is. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk. Het retouradres staat op het retourformulier vermeld. Je kunt dit eventueel uitknippen en op je pakketje plakken.

 

Om de kosten in de hand te houden stellen we een paar voorwaarden aan retourneren. Je krijgt alleen geld retour, indien de geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen. Nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort.

 

 

 

 

 

 

Open chat
Hulp nodig?
Hoi ik ben Renske. Heb je meer info nodig over producten? Dan kun je hier met me chatten!
Powered by