Over ons

Wat niet bestaat, kun je altijd nog zelf creëren.

Met die gedachte begon Renske met naaien. Het begon met een kleurrijke laptoptas. En al snel volgden er zelfgemaakte babyspulletjes en kleding voor haarzelf en anderen: “Elk product dat ik met mijn eigen handen heb gecreëerd, ben ik zo enthousiast over. Het voelt uniek en past helemaal bij mij. En dat gevoel wil ik ook heel graag overbrengen op anderen door middel van workshops en het naaicafé.”

Stip & Stof (eerder bekend als Pluis Design) is opgericht in de zomer van 2018. In eerste instantie kon je hier enkel terecht voor kraamcadeautjes en verstelwerk. Maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een plek waar je zelf kunt leren naaien. “Ik wil mensen laten zien hoe fijn het is om zelf kleding te maken. Naast dat het een manier van ontspannen is, zul je ook merken dat een kledingstuk veel meer waarde voor jou krijgt.”

Sinds mei 2019 is Renske ook gestart met de verkoop van fournituren, mode- en decoratiestoffen. Tricot, wafelstof, teddystof, katoen, voering,… je kunt het hier allemaal vinden.